PARAFİN LİKİT (MİNERAL OİL-WHITE OIL) 175Kg

  • 2.381,73₺

  • Ürün Kodu: IFC-PARAFİN LİKİT 175KG
  • Stok Durumu: Stokta var

PARAFİN LİKİT

Görünümü: Renksiz, kokusuz

Kimyasal adı: Paraffin Oil: Mineral Oil

Kimyasal formülü: C10 – 13, C14 – 17, c>17

Kaynağı:CNH2N+2 formülünde petrollerin asil bir bileşiği olmaktadır. İlk olarak odun katmanından, daha sonrasında da bütümlü tabakalardan üretilerek elde edilmiştir. Son hali ise petrolden elde edilenidir. Seneler içerisinde gelişen teknolojiyle eş zamanlı olarak da parafinin sentetik mumu da yapılmıştır.

Fonksiyonları ve Özellikleri: Ham petrolün rafinasyonunda yan ürün olarak elde edilen yağlı parafinin önce sıcakta eritilmektedir. Sonrasında ise soğutularak yalnız parafinin donması sağlanır ve bu işlemler neticesinde de donan posa şeklindeki parafin de süzülerek yağlarından ayrılır. Bu elde edilen etkileşim dahilinde de pek çok farklı sektörde üretime dahil edilip değerlendirilme alanı oluşturmaktadır.

Kullanım Alanları: Geniş bir kullanım alanına sahiptir. Özellikle kozmetik sektörü, kimya sektörü, petrol sektörü ve temizlik sanayinde sıklıkla kullanılıp değerlendirmeye alınan bir ürüne dönüşmüştür. Bu kapsamda bakıldığında da Parafin Likit’in güçlü ve detaycı bir yapı ile faaliyetlere dahil edilebileceğini bilmenizde de yarar görülmektedir. 

Yorum Yap

Lütfen görüntülemek için Giriş yapın yada Üye olun

Etiketler: parafin likit, White oil, mineral oil, pirinç yağı, tava yağı, ondino 15, ondino 17, parlatma, kaplama, ajan